Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Virtuális temető

3WSlovakia s.r.o.   Együttműködve a Nagymadi Községi Hivatallal

virtualnycintorin.sk   

A temetőben járva gyakran emlékezünk olyan szerettünkre, rokonunkra, ismerősünkre, aki már nincs közöttünk. Szeretnénk tisztelegni emléke előtt, de mások segítsége nélkül néha szinte lehetetlen megtalálni azt a sírhelyet, amelyben nyugszik. Az ilyen információk azonban kényelmesen és gyorsan megtudhatók otthonról a világhálón keresztül, ha ellátogatnak virtuális temetőnkbe.

Önkormányzatunk egy virtuális temető-projektet dolgozott ki, amely nemcsak az információnyújtásról szól, hanem a temetői szolgáltatások bővítésének részeként jött létre. Ezen portálon megtalálja sírhelyeink nyilvántartását.

A projektet megvalósította: 3WSlovakia s.r.o.  

virtualnycintorin.sk  – internetes elérhetőség: https://www.virtualnycintorin.sk/obce/2775

A portál nemcsak Nagyad község lakosait szolgálja,  hanem a nagyközönséget is a világ minden tájáról érkező internetezőnek. A portálon keresztnév, vezetéknév, illetve a sírszám alapján találhatják meg az érdeklődők elhunyt szeretteiket, ill. a temető digitális térképén láthatják a sír helyét, és láthatnak egy fotót is a sírkőről.

Önkormányzatunk virtuális temetője link formájában érhető el https://www.virtualnycintorin.sk/obce/2775

Virtuális gyertyagyújtás

Sajnos nem mindenkinek van lehetősége személyesen ellátogatni a temetőbe. Ezért elkészítettük a lehetőséget, hogy elhunyt szerettei, barátai vagy ismerősei sírján virtuális gyertyát gyújtsanak.

A virtuális gyertyagyújtásról a www.virtualnycintorin.sk  oldalon talál további információt, ahol kiválasztja Nagymad (Mad) községet és egy adott sírhelyre kattintva közvetlenül a sírhely fotója alatt virtuális gyertyát gyújthat.

Írjon nekünk e-mailt a 3wslovakia@gmail.com címre, vagy a következő telelfonszámon várjuk észrevételeit és ötleteit – 0903 210 053.

A véleményeket szívesen fogadjuk!